Meeloopdagen

LEER HOE IK TE WERK GA TIJDENS EEN FOTOSHOOT!

Loop met mij mee tijdens een meeloopdag en leer alles wat je moet weten om een hond prachtig op de foto te zetten!

Je gaat gegarandeerd naar huis met genoeg nieuwe kennis en portfoliomateriaal!

HOE ZIET EEN MEELOOPDAG ERUIT

Vooraf

Nadat ik je aanmeldformulier voor een meeloopdag heb ontvangen neem ik contact met je op om de locatie, datum en tijd te bespreken. Hierna regel ik 2 a 3 honden die we die dag samen op de foto gaan zetten. Ook ontvang je uiterlijk 1 week voor de datum van de meeloopdag de factuur.

Tijdens

We beginnen de meeloopdag met een stukje theorie waarin ik je alvast uitleg welke instellingen ik altijd gebruik en hoe je deze in kan stellen op jouw camera. Als het eerste model gearriveerd is gaan we op zoek naar een geschikt plekje om de hond neer te zetten en foto's te maken. Ik leg je uit waarom ik de hond op een bepaalde plek neerzet, waar je op moet letten bij het bepalen van een geschikt plekje en hoe je omgaat met de modellen. Als we alle modellen op de foto hebben gezet is er nog ruimte om al jouw vragen te stellen.

Achteraf

Na de meeloopdag ga jij naar huis met genoeg portfoliomateriaal en kennis over hondenfotografie. Is er achteraf nog iets niet duidelijk dan kun je mij altijd een berichtje sturen met daarin jouw vragen. Ook kun je een aantal foto's naar mij sturen en zal ik daar feedback op geven.

JOUW INVESTERING:

€95 inclusief btw

MELD JE AAN!

 
 
 
 
Natuurgebied
Urban
Maakt me niet uit
 
 
 

REVIEWS

"Mijn allereerste live workshop hondenfotografie!


En wat heb ik ervan genoten zeg! Ik ben me sinds een half jaar echt aan het verdiepen in de hondenfotografie en liep tegen wat dingetjes aan waarvan ik niet wist of ik ze goed aanpakte. Tara had 3 superleuke modellen geregeld waarbij ik goed kon oefenen. Niet alleen waren de modellen super om mee te mogen werken, maar ik kreeg op een relaxte manier de uitleg die ik wilde. Geen overkill aan info maar lekker tijdens het fotograferen bespreken waar ik tegenaan liep of waar ik over twijfelde. Voor de shoot even een rondje gedaan in het gebied waar we waren, zodat ze me kon laten zien waar ik op moest letten met betrekking tot het licht bv. Ook het creëren van een mooie achtergrond was iets waar ik graag meer over wilde leren, en dat is zeker gelukt! Ik vond het echt een superleuke workshop en ging met meer skills en een top ervaring rijker naar huis. Ik zou het iedereen aanraden om eens te doen! 


Astrid Klarenbeek

"De meeloopdag van dohoshots. Ik wilde mij graag wat meer verdiepen in de honden fotografie en kwam dohoshots tegen. Heb bij haar een meeloopdag geboekt. Het was onwijs leuk en leerzaam. Ze had prachtige modellen geregeld en een gave locatie. Ze is een echte aanrader. Zulke mooie foto's maakt ze!"


Tessa Groenendijk

"Om meer te leren over mijn camera en hondenfotografie heb ik mij aangemeld voor een meeloopdag bij Tara. 


Ik kan het iedereen aanraden. Tara heeft  een mooie locatie in de omgeving voorgesteld,  2 hele leuke modellen geregeld om goed te kunnen oefenen en tijdens de workshop kreeg ik duidelijke uitleg.


Over een aantal maanden zal ik mij zeker voor nog een meeloopdag bij Tara aanmelden met de keuze voor urban i.p.v. natuurgebied. "


Chantal van Zundert