Photoshopsessie

LEER HOE JIJ ALLES UIT JOUW FOTO'S KAN HALEN TIJDENS EEN PHOTOSHOPSESSIE!

Tijdens een 1 op 1 photoshopsessie gaan wij samen in photoshop 2 foto's stap voor stap bewerken en leer jij mijn workflow.


Je hebt hiervoor alleen een laptop nodig met daarop photoshop

HOE ZIET EEN PHOTOSHOPSESSIE ERUIT

Vooraf

Nadat ik je aanmeldformulier voor een photoshopsessie heb ontvangen neem ik contact met je op om de locatie, datum en tijd te bespreken. Het is mogelijk om de photoshopsessie in een cafe te laten plaats vinden of bij jou thuis. Ook is het mogelijk om 1 van jouw eigen foto's te gaan bewerken of 2 foto's die ik zelf heb gemaakt. Als je ervoor kiest om 1 foto van jezelf te gaan bewerken moet ik vooraf wel kijken of deze foto qua kwaliteit en mogelijkheden voldoet aan de bewerking die ik voor ogen heb.

Tijdens

Na een kleine kennismaking zullen we photoshop gaan starten en beginnen we de bewerking altijd in camera raw. Hierna zal ik jou verschillende bewerkingstechnieken uitleggen zoals het toevoegen van licht, veranderen van kleuren in een foto en het optisch verscherpen van de foto. Ook zal ik je leren hoe je jouw eigen logo kunt instellen als een brush.

Achteraf

Het is belangrijk om te weten dat jouw foto's na het bewerken nooit exact hetzelfde zullen zijn als die van mij. Dit heeft alles te maken met hoe jij jouw foto's maakt, jouw apparatuur en jouw eigen stijl. Wel leer ik je dus de technieken die ik altijd toepas bij het bewerken van een foto zodat jij hiermee je eigen stijl kunt ontwikkelen. Na de photoshopsessie ontvang je van elke foto die we bewerkt hebben nog een pdf bestand met daarin alle stappen nog een keer uitgelegd zodat je dit altijd nog een keer kunt nalopen als je iets niet meer weet (dit is niet bij jouw eigen foto). Ook kun je achteraf altijd om feedback vragen over jouw bewerkte foto's.

JOUW INVESTERING:

€75 inclusief btw

Hieronder vind je de foto's van mij waaruit je kunt kiezen:

MELD JE AAN!

 
 
 
Cafe
Bij mij thuis
 
Rennende puppy
Weimaraner in de stad
Hond in de heide
Franse bulldog in het gras