Leer alles over hondenfotografie

Coaching

Toen ik net begon als hondenfotograaf vond ik het moeilijk om ergens te beginnen en uberhaupt klanten krijgen was een grote uitdaging. Er waren toen niet veel coaches in hondenfotografie dus veel dingen zoals photoshop en leren kijken naar locaties heb ik mijzelf aangeleerd. 

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om te beginnen met fotograferen bied ik verschillende workshops aan in hondenfotografie zodat ik jou kan helpen een vliegende start te maken met jouw hondenfotografie bedrijf!

Meeloopdag

1 op 1

Heb jij behoefte aan 1 op 1 begeleiding om te leren hoe je de mooiste hondenfoto┬┤s maakt? Of loop je vast op bepaalde dingen en wil je dat ik jou daarbij help? Dan is een meeloopdag wat voor jou!

Boek hier!

Groepsworkshops

Een portfoliodag is geschikt voor jou als je jouw portfolio een boost wilt geven!
Je gaat gegarandeerd naar huis met heel veel mooie plaatjes!

Boek hier!

Photoshopsessie

1 op 1

Kom jij thuis met technisch goede foto's maar mis je de wow factor in jouw foto's? Of heb je voor ogen hoe je een foto wilt bewerken maar is photoshop nog te ingewikkeld voor je?

 Dan is een photoshopsessie wat voor jou!

Boek hier!

Nestfotografie

Workshop

Een speciale workshop gericht op nestfotografie en het fotograferen van puppies. Leer hoe je een nestfotoshoot doet en dit met bepaalde technieken in photoshop nabewerkt

Boek hier!