Een fotoshoot bij

Dohoshots

Elke hond heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en karakter. Tijdens een fotoshoot leg ik die unieke eigenschappen van jouw hond vast op beeld. Of het nu gaat om een speelse puppy, een energieke volwassen hond, of een rustige senior, ik zorg ervoor dat elke foto het karakter van je huisdier weerspiegelt.

Of je nu kiest voor de serene schoonheid van de natuur of de levendige energie van de stad, ik zorg ervoor dat jouw fotoshoot een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom kiezen voor Dohoshots?

  • Betaalbare kwaliteit: Ik bied professionele kwaliteit tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn. Mijn passie voor hondenfotografie komt tot uiting in elk pakket, ongeacht de prijs.
  • Flexibiliteit: Ik begrijp dat elk baasje en elke hond uniek is. Daarom bied ik flexibele opties en maatwerk, zodat je precies krijgt wat je zoekt!
  • Transparantie: Geen verborgen kosten of verrassingen. Ik zorg ervoor dat je precies weet wat je krijgt voor je geld, en ik werk binnen je budget om de beste resultaten te leveren. 

Een fotoshoot is een fijne ervaring voor zowel hond als baasje

Jouw hond hoeft niet los tijdens de fotoshoot. Ik breng altijd een dunne lijn mee die  ik achteraf wegwerk!

Bij regen, onweer of extreme hitte zal de fotoshoot worden verzet

Stap 1

Pakketkeuze

Hieronder kun je op een pakket naar keuze klikken om meer informatie over het pakket te lezen. Kies een pakket dat bij jouw wensen past. Heb je wensen die niet in een pakket zitten? Bespreek dit dan vooraf en dan kan ik kijken of dit gerealiseerd kan worden.

Heb je een pakket uitgekozen? Dan kun je via het aanmeldformulier onderaan deze pagina de fotoshoot boeken!
Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Stap 2

Locatie & Datum

Als jouw aanmeldformulier is ontvangen neem ik contact met jou op om de datum en locatie te bespreken. Het kan zo zijn dat je zelf al een locatie in gedachten hebt omdat je daar zelf graag wandelt met je hond maar je kunt dit ook aan mij overlaten. Wel is het zo dat bepaalde gebieden niet geschikt zijn voor een fotoshoot.

Klik hier om de locaties te bekijken waar ik zelf veel fotografeer!Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Stap 3

Betaling

Als de datum en locatie vast staat ontvang je via de mail de factuur. Zodra deze is betaald is de boeking definitief! Ook ontvang je via de email een informatie gids waar tips en trics in staan om je voor te bereiden op de fotoshoot!

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Stap 4

Tijdens de fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot neem je de favoriete snack of speeltje mee van jouw hond. Het is ook altijd handig om een tweede persoon mee te nemen die de aandacht van jouw hond kan trekken.

We beginnen de fotoshoot rustig door samen naar de locatie te lopen. Ik zal op verschillende plekjes foto's maken van jouw hond. Hierbij zijn portret, actie en foto's samen met de hond mogelijk

Kan je hond niet los? Geen probleem! Ik breng altijd een fotolijntje mee die de hond om kan en die ik achteraf weg kan werken.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Stap 5

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ontvang je binnen een aantal dagen de uitkiespagina via pixieset. Hierin staan alle gemaakte foto's onbewerkt waar je een keuze uit kan maken.
Als je jouw keuze gemaakt hebt zal ik de foto's zorgvuldig gaan bewerken en ontvang je deze via wetransfer in groot formaat met en zonder logo

Het is altijd mogelijk om extra foto's na te bestellen voor 8 euro per foto.

De foto's met logo kun je altijd vrij gebruiken om te delen op bijvoorbeeld social media. De foto's zonder logo mogen alleen gebruikt worden om de foto's af te laten drukken.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Fotoshoot boeken

"Tara heeft onze Barrie met 11 weken prachtig op de foto gezet tijdens de eerste shoot van het puppypakket. Zij was de rust zelve, nam alle tijd, lag plat op de grond in het natte herfstbos en wist duidelijk te vertellen wat ze van mij als baasje verwachtte zodat ik ook wist wat ik moest doen. Voor zowel mijn pup als naar mij was er totaal geen druk, het ging zoals het ging en de resultaten zijn echt fantastisch. Bijna elk shot was direct raak, ze is echt enorm getalenteerd. Binnenkort mogen we weer voor shoot twee en daar kijk ik enorm naar uit!"

- Yvette

"Wauw wat ben ik blij met de prachtige foto’s die Tara heeft gemaakt van mijn gezin met onze hond.
Tara neemt alle tijd tijdens de shoot en denkt met je mee zodat jij je op je gemak voelt als je zelf op de foto gaat.

Na de shoot kreeg ik een prachtig filmpje toegestuurd en kon ik een selectie maken welke foto’s ik graag wilde bestellen. Bewegend beeld vind ik dan ook echt een toegevoegde waarde aan deze mooie herinnering die is vast gelegd.

Dank je wel lieve Tara voor de mooie foto’s.
Echt een aanrader!

- Anne

"Al een aantal keer een fotoshoot gedaan bij Tara van Doho-shots en ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm blij ben met de foto's die ze gemaakt heeft van ons lieve blije eitje Izzy. Izzy is een drukke jonge hond maar Tara wist haar en mij goed te sturen waardoor er prachtige foto's uit zijn gekomen, voor aan de muur waardige foto's! Zou haar zo weer opnieuw boeken voor een shoot!!”


- Lisa Morris

"Onlangs een leuke fotoshoot gehad met onze labradoodle. Omdat hij zwart is en hele donkere ogen heeft valt het niet mee om hem zelf goed te fotograferen. Tara heeft dit perfect gedaan en onze Mika staat er supermooi op. Ze wist goed zijn aandacht te trekken om mooie foto’s van hem te maken. Heel erg bedankt Tara voor deze prachtige foto’s"

- Mirjam

“Hele leuke en fijne shoots gehad tot nu toe bij Tara! Ze begrijpt dat een hond een hond is en niet urenlang stil kan staan als standbeeld. Ze heeft veel geduld en staat ook open als je zelf mee denkt wat je wil qua poses en ideeën! Kortom, een aanrader!!”- Noah van Sluis

‘Super leuke fotoshoots gehad!

Ik heb verschillende fotoshoots gedaan bij Tara en dit was zo leuk en fijn. De eerste fotoshoot was met mijn pup en Tara nam super rustig de tijd zodat Kwiebus op haar gemak was. En het resultaat mag er ook wezen. Herinneringen voor het leven! Ik ben zeker nog van plan om in de toekomst meer fotoshoots te boeken’

- Sanne

All Inclusive pakket

Het all inclusive pakket heeft alles wat je als hondenbaasje nodig hebt voor een complete ervaring!

Deze fotoshoot wordt gehouden in de natuur of in stedelijke omgeving

Meer informatie

4 seizoenen pakket

Voor elk hondenbaasje dat niet kan kiezen welk seizoen het mooist is. Bij dit pakket krijg je 4 fotoshoots welke plaatsvinden in verschillende seizoenen!

Meer informatie

Puppy pakket

Het puppypakket geeft de groei van jouw pup perfect weer! Het pakket bevat 3 fotoshoots op verschillende leeftijden!

Meer informatie

Best of both worlds pakket

Met dit pakket zet ik jouw hond op de foto in een natuurgebied en een stedelijke omgeving! 

Meer informatie

Nest fotoshoot

Perfect als je een nestje op komst hebt en hier graag een mooi aandenken voor jezelf en de nieuwe pup eigenaren van wilt

Meer informatie

Minishoots

De minishoots zijn een laagdrempelige manier om mooie foto's van jouw hond te laten maken voor een gereduceerde prijs

Meer informatie

Is er iemand jarig of wil jij iemand verassen met een leuk cadeau? Geef dan een Dohoshots cadeaubon! Verkrijgbaar vanaf €30,- en geldt als een korting op een fotoshoot pakket of je kunt natuurlijk het gehele bedrag cadeau doen!

Een cadeaubon kun je aanvragen door het contactformulier in te vullen bij de pagina contact

Cadeaubon

Boekingsformulier

Voornaam

Email

Welk pakket wil je boeken?

Verstuur

I can't wait to hear from you!


Achternaam

Naam hond(en)

Kortingscode

Bedankt!
Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opzoeken!

liefs,
Tara