Informatie

Fotoshoot boeken


Om een fotoshoot te boeken kunt u het contactformuliertje bij de pagina contact invullen.

Doho-shots zal dan binnen enkele werkdagen reageren via de mail om een geschikte datum en locatie te vinden voor de fotoshoot.


Bij een paarden en hondenfotoshoot gaat de voorkeur uit naar een mooie locatie zoals het bos, de heide of het strand. Na de shootNa de shoot zult u dezelfde avond of volgende dag een voorproefje toegestuurd krijgen. Deze kies ik zelf uit.

De rest van de foto's zal ik sorteren en voor. U kunt dan de resterende foto's zelf uitkiezen en doorgeven aan mij waarna ik deze zal bewerken. De foto's zullen binnen 4 weken naar u opgestuurd worden via wetransfer.

Het is ook altijd mogelijk om meer foto's uit te kiezen als dan de gegeven aantal van de verschillende pakketten. Dit kost €8,- per foto, dit is inclusief groot formaat.Deze foto's zijn op webformaat en voorzien van een logo, u kunt deze op facebook of andere sociaal media gebruiken. Let u er wel op dat het logo ten alle tijden te zien moet blijven!

Deze foto's zijn niet geschikt om af te drukken!

Hiervoor zijn alleen de foto's op groot formaat geschikt.


Wilt u naast de gratis nabestellingen nog meer foto's nabestellen dan kunt u het contactformulier bij het kopje contact hiervoor gebruiken.

Voor de tarieven kunt u een kijkje nemen op de pagina nabestellen.

Voorbereiding


Ter voorbereiding van de fotoshoot kunt u het beste en dag van te voren of op de dag zelf uw paard of hond wassen. Bij witte paarden of paarden met lichte manen is dit zeker aan te raden voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Wilt u uw dier liever niet wassen dan kunt u het beste de eventuele vlekken in de vacht van het paard of de hond wegpoetsen zodat er zo min mogelijk te zien zal zijn op de foto.


Wilt u samen met uw dier op de foto, zorg dan voor matchende kleding! Vermijd wit en felle kleuren.

Probeer uw kleding af te stemmen op bijvoorbeeld de vacht van uw dier of eventuele assecoires zoals een halster/halsband of dekje.


Zorg dat u iets lekkers meeneemt zodat u de aandacht van uw dier kunt wekken voor een zo mooi mogelijk resultaat


Bij paarden kan een geluiden app erg goed werken. Deze kunt u gemakkelijk installeren op uw telefoon.


Om uw paard vast te houden wordt een hengstenketting aangeraden. Wilt u foto's waarbij het lijkt alsof het paard niets om heeft, dan kunt u gebruik maken van mijn touwhalster of als u zelf een dun touwhalster heeft deze om doen. Dit is namelijk makkelijk weg te werken in photoshop.