Meeloopdag

1 op 1

Wil jij graag een goede start maken met hondenfotografie en stap voor stap uitleg krijgen tijdens het fotograferen? Laat mij dan jouw coach zijn tijdens een gezellige en leerzame meeloopdag!

Meer info

Jij wilt meer controle over je instellingen

Jij wilt meer weten over locatiekeuze en positioneren

Jij wilt meer weten over het aansturen van de modellen

Wat kun je verwachten?

Inclusief

Tijdens een meeloopdag gaan we 1 op 1 prachtige modellen vastleggen op een gave locatie naar keuze. De meeloopdag staat in teken van jou en jouw groei in hondenfotografie. Je kunt dus al jouw vragen op mij afvuren welke we in de praktijk allemaal gaan behandelen.

De meeloopdag is een praktijkgerichte workshop waarin we dieper ingaan op instellingen van jouw camera en hoe deze toe te passen op dat moment, kijken naar locatie en licht, positioneren van de hond en aansturen van de baasjes. Ik leer jou mijn workflow tijdens een fotoshoot zodat je deze ook makkelijk kunt toepassen tijdens jouw eigen fotoshoots in de toekomst

Naar aanleiding van het seizoen waarin we zitten wordt de meeloopdag s'ochtends of s'avonds gehouden tijdens het gouden uurtje om optimaal gebruik te maken van het zachte licht.

Ik zorg altijd voor 2 a 3 diverse modellen die we op de foto gaan zetten zodat je ook met genoeg nieuw portfoliomateriaal naar huis gaat.

Voor deze meeloopdag is het handig als je in het bezit bent van een spiegelreflex of systeemcamera met een lichtsterke lens (als voorbeeld: 85mm 1.4 of 70-200 2.8)


  • Persoonlijke begeleiding, er is ook voldoende tijd voor al jouw vragen!
  • Minimaal 2 honden modellen op een prachtige locatie
  • Fotografielijn in een kleur naar keuze
  • Feedback achteraf op je gemaakte foto's

Exclusief

  • Photoshopsessie - deze is wel optioneel bij te boeken en te combineren met een meeloopdag
  • Camera en lenzen
  • Vervoer naar de locatie

Jouw investering: €125,-

Review

Meeloopdag en photoshopsessie

‘Zowel een meeloopdag als Photoshopsessie bij Tara gehad. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag waar ik met veel plezier op terugkijk. Tara had leuke modellen geregeld en gaf tijdens de fotoshoot fijne tips.

Na het shooten zijn we naar een restaurant gegaan voor de Photoshopsessie. Daarbij samen stap voor stap foto’s bewerkt. Na afloop ook nog een handige hand-out ontvangen om thuis nog eens alles rustig door te nemen.

Ik vond deze dag ontzettend leerzaam en gezellig en merk vooruitgang in mijn foto’s. Daarom raad ik deze meeloopdag en Photoshopsessie bij Tara ook zeker aan!’

Daniëlle

NEXT

Review

Meeloopdag

Om meer te leren over mijn camera en hondenfotografie heb ik mij aangemeld voor een meeloopdag bij Tara.

Ik kan het iedereen aanraden. Tara heeft een mooie locatie in de omgeving voorgesteld, 2 hele leuke modellen geregeld om goed te kunnen oefenen en tijdens de workshop kreeg ik duidelijke uitleg.

Over een aantal maanden zal ik mij zeker voor nog een meeloopdag bij Tara aanmelden met de keuze voor urban i.p.v. natuurgebied. 

Chantal