Photoshopsessie

1 op 1

Kom jij thuis met technische goede foto's maar weet je niet hoe je jouw foto's net dat beetje extra geeft in photoshop? Dan is een photoshopsessie echt wat voor jou! 

Meer info

Jij wilt meer halen uit jouw foto's

Jij wilt een eigen workflow krijgen in photoshop

Jij wilt dat jouw foto's de wauw factor hebben

Wat kun je verwachten?

Inclusief

Tijdens een photoshopsessie gaan wij 2 foto's stap voor stap samen bewerken in photoshop. Er is de keuze om dit in een cafe te doen of online via skype. 

Je leert tijdens deze sessie wat mijn workflow is en hoe je dit toe kan passen op jouw foto's en in jouw eigen stijl.

We gaan onder andere aan de slag met de basisbewerkingen in camera raw, storende elementen wegwerken, kleuren veranderen, licht toevoegen aan de achtergrond, de hond optisch verscherpen. Ook krijg je tijdens deze sessie uitleg over maskers, lagen en verlopen.

Geen paniek! Achteraf ontvang je een pdf waarin ik alle stappen nog eens voor je neerzet met illustraties en tekst zodat je thuis nog precies weet hoe je alles moet toepassen

Het is ook mogelijk om een photoshopsessie te combineren met een meeloopavond. We zullen dan 2 foto's uitkiezen om te bewerken uit de gemaakte foto's tijdens de meeloopavond


  • Persoonlijke begeleiding, er is ook voldoende tijd voor al jouw vragen!
  • 2 foto's stap voor stap uitgelegd in photoshop
  • Keuze uit een fysieke sessie in een cafe of online via skype
  • Achteraf een pdf bestand met alle stappen nog eens uitgelegd

Exclusief

  • Meeloopavond - deze is wel optioneel bij te boeken en te combineren met een photoshopsessie
  • Laptop met photoshop
  • Vervoer naar de locatie

Jouw investering: €105,-

Foto's om uit te kiezen:

1.

2.

3.

4.

Review

Meeloopdag en photoshopsessie

‘Zowel een meeloopdag als Photoshopsessie bij Tara gehad. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag waar ik met veel plezier op terugkijk. Tara had leuke modellen geregeld en gaf tijdens de fotoshoot fijne tips.

Na het shooten zijn we naar een restaurant gegaan voor de Photoshopsessie. Daarbij samen stap voor stap foto’s bewerkt. Na afloop ook nog een handige hand-out ontvangen om thuis nog eens alles rustig door te nemen.

Ik vond deze dag ontzettend leerzaam en gezellig en merk vooruitgang in mijn foto’s. Daarom raad ik deze meeloopdag en Photoshopsessie bij Tara ook zeker aan!’

Daniëlle

NEXT

Review

PHOTOSHOPSESSIE

"Onlangs heb ik een photoshop sessie bij Tara van Dohoshots gevolgd. Ik was nog niet heel handig met photoshop en wilde daar graag meer over leren. De sessie vond plaats in een café waardoor er een hele relaxte sfeer was. Zij heeft mij hele handige dingen laten zien en ik kon haar tussendoor veel vragen stellen. Al met al zeer leerzaam!
Naderhand ontving ik een naslagwerk zodat ik er thuis mee aan de slag kon gaan waarvan ik nog veel gebruik ga maken."

Sharon

Boek jouw sessie!

Voornaam

EMAIL

Fotografienaam

Verstuur

I can't wait to hear from you!


Achternaam

Dankjewel!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

liefs,
Tara