Starten met hondenfotografie

1 op 1

Wil jij graag een goede start maken met hondenfotografie en stap voor stap uitleg krijgen tijdens het fotograferen? Wil jij eindelijk leren hoe je je camera manueel in kan stelen; weg met de automatische stand!

Laat mij dan jouw coach zijn tijdens een leerzame en gezellige workshop waarbij jij naar huis gaat met boordevol kennis en meer zelfvertrouwen tijdens het fotograferen en nabewerken!

Meer info

Jij wilt meer controle over je instellingen

Jij wilt meer weten over locatiekeuze en positioneren

Jij wilt meer weten over het aansturen van de modellen

Volledige workshop

Het is ook mogelijk om het praktijkdage of photoshopdag apart te volgen. Jouw investering is dan €125,-

De volledige workshop bestaat uit een praktijkdag en photoshopdag die op twee verschillende data vallen. Voorafgaand aan de praktijkdag ontvang je een pdf bestand met hierin de theorie. Hiermee krijg je al een goed idee wat je allemaal zult leren tijdens de praktijkdag, lees dit dus goed door!

Tijdens de praktijkdag gaan we samen twee verschillende modellen op de foto zetten. Tot in de details leg ik jou uit welke instellingen ik gebruik, waar ik op let met betrekking tot de locatie en het licht en hoe ik de modellen aanstuur. Na deze dag ga jij naar huis met bomvol nieuwe informatie en weet jij hoe jij een technisch goede foto maakt!

Tijdens de photoshopdag kies je twee foto's die we op de praktijkdag hebben gemaakt uit die we samen stap voor stap gaan bewerken! Ik leer jou mijn volledige workflow en alle tips en trics die ik gebruik in photoshop zodat jij na deze dag zeker weten geen beginner bent in photoshop!

Geen paniek! Je ontvangt na de photoshopdag ook nog een pdf bestand waarin alle stappen nog eens worden uitgelegd

  • Vooraf een theorie gids om je alvast voor te bereiden
  • Persoonlijke begeleiding, er is ook voldoende tijd voor al jouw vragen!
  • Minimaal 2 honden modellen op een prachtige locatie
  • Fotografielijn in een kleur naar keuze
  • Pdf bestand met alle stappen in photoshop nog eens uitgelegd

Exclusief

  • Camera en lenzen
  • Laptop met photoshop
  • Vervoer naar de locatie

Inclusief

Jouw investering: €200,-

Review

Meeloopdag en photoshopsessie

‘Zowel een meeloopdag als Photoshopsessie bij Tara gehad. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag waar ik met veel plezier op terugkijk. Tara had leuke modellen geregeld en gaf tijdens de fotoshoot fijne tips.

Na het shooten zijn we naar een restaurant gegaan voor de Photoshopsessie. Daarbij samen stap voor stap foto’s bewerkt. Na afloop ook nog een handige hand-out ontvangen om thuis nog eens alles rustig door te nemen.

Ik vond deze dag ontzettend leerzaam en gezellig en merk vooruitgang in mijn foto’s. Daarom raad ik deze meeloopdag en Photoshopsessie bij Tara ook zeker aan!’

Daniëlle

NEXT

Review

Meeloopdag

Om meer te leren over mijn camera en hondenfotografie heb ik mij aangemeld voor een meeloopdag bij Tara.

Ik kan het iedereen aanraden. Tara heeft een mooie locatie in de omgeving voorgesteld, 2 hele leuke modellen geregeld om goed te kunnen oefenen en tijdens de workshop kreeg ik duidelijke uitleg.

Over een aantal maanden zal ik mij zeker voor nog een meeloopdag bij Tara aanmelden met de keuze voor urban i.p.v. natuurgebied. 

Chantal

Boekings
formulier

Voornaam

Achternaam

Email

Fotografienaam

Camera+Lens

Ervaring

I can't wait to hear from you!


Verstuur

Bedankt!
Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opzoeken!

liefs,
Tara