Meeloopdag hondenfotografie

Meeloopdag hondenfotografie

Triss1
Balloulente1
Zipp112
Ace1
Pup1

Ik doe graag mee!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doordeweeks in de avond
Weekend in de avond
Beide is mogelijk
 
Natuurgebied
Urban
Maakt niet uit
 
 
 

Wat is een meeloopdag?


bij een meeloopdag  loop jij een avond met mij mee tijdens een fotoshoot met 1 a 2 hondenmodellen.

Ik zal jou alles vertellen met betrekking tot het aansturen van de honden en hun baasjes, waar je op moet letten wat betreft de belichting op een locatie en welke instelingen je op dat moment het beste kunt gebruiken. Het gaat hier alleen om portretfoto's van de hond(en) en eventueel van hond en baas


Tijdens en achteraf de meeloopdag is er ruimte voor al jouw vragen zodat jij aan het einde van de avond naar huis gaat met genoeg nieuw portfoliomateriaal!


Samen zullen wij een geschikte locatie vinden in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Noord-Holland en zal ik voor jou 1 a 2 gave honden regelen. Als je bepaalde hondenrassen graag voor jouw lens wilt hebben hou ik hier rekening mee


Het enige wat je voor deze meeloopdag nodig hebt is een spiegelreflex of systeemcamera, een lens met minimaal 100mm zoom en een hoop enthousiasme!


Deze meeloopdag is exclusief nabewerking in photoshop


De datum is in overleg maar de meeloopdag zal altijd plaatsvinden in de avonduren en duurt ongeveer 2 uur


€65 
inclusief btw

Reviews

Mijn allereerste live workshop hondenfotografie!

En wat heb ik ervan genoten zeg! Ik ben me sinds een half jaar echt aan het verdiepen in de hondenfotografie en liep tegen wat dingetjes aan waarvan ik niet wist of ik ze goed aanpakte. Tara had 3 superleuke modellen geregeld waarbij ik goed kon oefenen. Niet alleen waren de modellen super om mee te mogen werken, maar ik kreeg op een relaxte manier de uitleg die ik wilde. Geen overkill aan info maar lekker tijdens het fotograferen bespreken waar ik tegenaan liep of waar ik over twijfelde. Voor de shoot even een rondje gedaan in het gebied waar we waren, zodat ze me kon laten zien waar ik op moest letten met betrekking tot het licht bv. Ook het creëren van een mooie achtergrond was iets waar ik graag meer over wilde leren, en dat is zeker gelukt! Ik vond het echt een superleuke workshop en ging met meer skills en een top ervaring rijker naar huis. Ik zou het iedereen aanraden om eens te doen!

Astrid  Klarenbeek

- Woolly Shots

GOAL ORIENTED

“This is a paragraph that you can use to type in a quote from one of your previous or current customers. In this way you can prove your qualifications to your visitors”

Name of reviewer

- Reviewers company

EFFICIENT & CREATIVE

“This is a paragraph that you can use to type in a quote from one of your previous or current customers. In this way you can prove your qualifications to your visitors”

Name of reviewer

- Reviewers company