Speciaal voor jou!

Privé workshop op maat gemaakt

Als je net begint met het fotograferen van honden kan dit misschien overweldigend zijn. Honden op de foto zetten is een vak apart en totaal anders dan bijvoorbeeld een gezin op de foto zetten. 

Welke locaties zijn geschikt voor hondenfotografie? Hoe stuur ik de eigenaren van de hond aan? Welke instellingen gebruik ik? Hoe haal ik het beste uit mijn foto's in photoshop?

Hiermee kan ik jou allemaal helpen tijdens een leerzame en ontspannen workshop helemaal op maat gemaakt voor jou!

Maak hieronder een keuze welke workshop jouw aanspreekt

Alleen praktijk

€159,-

Inclusief theorie gids

2 honden die model staan

Persoonlijke begeleiding

Genoeg tijd om vragen te stellen

Meer informatie

Praktijk+Photoshop

€285,-

2 foto's stap voor stap uitgelegd

Via Skype of bij jou thuis

Achteraf gelegenheid om vragen te stellen

Meer informatie

1 foto in een pdf bestand uitgewerkt

Meeloopdag en photoshopsessie

‘Zowel een meeloopdag als Photoshopsessie bij Tara gehad. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag waar ik met veel plezier op terugkijk. Tara had leuke modellen geregeld en gaf tijdens de fotoshoot fijne tips.

Na het shooten zijn we naar een restaurant gegaan voor de Photoshopsessie. Daarbij samen stap voor stap foto’s bewerkt. Na afloop ook nog een handige hand-out ontvangen om thuis nog eens alles rustig door te nemen.

Ik vond deze dag ontzettend leerzaam en gezellig en merk vooruitgang in mijn foto’s. Daarom raad ik deze meeloopdag en Photoshopsessie bij Tara ook zeker aan!’

Daniëlle

NEXT

Meeloopdag

Om meer te leren over mijn camera en hondenfotografie heb ik mij aangemeld voor een meeloopdag bij Tara.

Ik kan het iedereen aanraden. Tara heeft een mooie locatie in de omgeving voorgesteld, 2 hele leuke modellen geregeld om goed te kunnen oefenen en tijdens de workshop kreeg ik duidelijke uitleg.

Over een aantal maanden zal ik mij zeker voor nog een meeloopdag bij Tara aanmelden met de keuze voor urban i.p.v. natuurgebied. 

Chantal

NEXT

PHOTOSHOPSESSIE

"Onlangs heb ik een photoshop sessie bij Tara van Dohoshots gevolgd. Ik was nog niet heel handig met photoshop en wilde daar graag meer over leren. De sessie vond plaats in een café waardoor er een hele relaxte sfeer was. Zij heeft mij hele handige dingen laten zien en ik kon haar tussendoor veel vragen stellen. Al met al zeer leerzaam!
Naderhand ontving ik een naslagwerk zodat ik er thuis mee aan de slag kon gaan waarvan ik nog veel gebruik ga maken."

Sharon

Ervaringen van andere fotografen

Inhoud praktijk

Vooraf spreken we samen een locatie, datum en tijd af. Je ontvangt van te voren ook via de mail de theorie gids zodat je jezelf alvast kunt voorbereiden. Ik zal ondertussen ook 2 honden regelen die model zullen staan

Op de dag zelf ontmoeten we elkaar en na een korte introductie lopen we samen met het eerste model naar de locatie. Ik zal je helpen met de instellingen op je camera waarna ik je mijn workflow tijdens een fotoshoot laat zien en we samen de hond op de foto gaan zetten in verschillende poses. Dit zal portret, actie en eventueel ook foto´s van het baasje met de hond zijn.

Ik leer je kijken naar het licht op een locatie, welke plekjes wel of niet werken, hoe je de modellen aanstuurt en de aandacht trekt van de honden.

Als we klaar zijn met het eerste model zal het tweede model zich aansluiten bij ons waarna we deze op de foto zetten. Tussendoor en na het tweede model kun je uiteraard al jouw vragen op me afvuren!

In het kort:
  • Theoriegids vooraf
  • 2 honden die model staan
  • Je leert mijn volledige workflow
  • Vuur al jouw vragen op mij af


Ja dit wil ik!

Inhoud photoshoples

Tijdens de photoshoples kies je 2 foto's uit die we stap voor stap gaan bewerken. Dit kan online via skype of bij jou thuis*
Heb je de photoshoples geboekt in combinatie met de praktijkdag? Dan gaan we uiteraard 2 foto's bewerken die we die dag hebben gemaakt.


Wat komt er zoal aan bod:
  • Basisbewerking in camera raw
  • Storende elementen wegwerken
  • Onderwerp selecteren en maskeren
  • Achtergrondkleuren veranderen
  • Licht toevoegen via verloop/zonnetje
  • Hond eruit laten springen

Achteraf ontvang je ook nog een pdf bestand waarin 1 foto helemaal wordt uitgewerkt met tekst en pritnscreens. Dit pdf bestand kun je tijdens het bewerken van je foto's er altijd bijpakken.

*Bij deze optie komen er wel nog reiskosten bij van 0,25 cent per km vanaf 3315TA


Ja dit wil ik!

Boekingsformulier

Voornaam

Achternaam

Email

Fotografienaam

Camera+Lens

Ervaring

I can't wait to hear from you!


Verstuur

Praktijk, photoshop of beide?

Bedankt!
Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opzoeken!

liefs,
Tara